Bergvärme Nordmaling

Kontor

Östervik 31, 916 93 Bjurholm

Öppet

Måndag-Fredag:
kl 7 – 17

Bergvärmeinstallation i Nordmaling

Låt oss på Sjöbergs VVS hjälpa dig i Nordmaling som vill installera eller som funderar på att installera bergvärme i ert hus.

Hur fungerar bergvärme?

Bergvärme använder solenergin som lagrats i berg, jord, sjö eller grundvatten. Av den anledningen kallas de ibland även för berg-, jord- och sjövärmepumpar. Uppvärmning med bergvärme ger dig den största energibesparingen av alla värmepumpar. Beroende på vad du har för uppvärmning idag kan du sänka dina värmekostnader med upp till 80 procent. Våra bergvärmepumpar klarar hela ditt behov av värme och tappvarmvatten även när det är som kallast. På sommaren kan du även använda systemet för att få det svalt och skönt i ditt hus. Läs mer i vår samlingsbroschyr.

Fördelar med bergvärme

Klarar hela husets värme- och varmvattenbehov. Passar även på små tomter. Ger den största ekonomiska besparingen. Bekvämt, miljövänligt och underhållsfritt. Kan även ge kyla på sommaren. Läs mer på ivt.se

Våra bergvärmepumpar

IVT Geo 500 C Tranås nya supermodell

Utvecklad och tillverkad i Småland för att prestera på topp i det nordiska klimatet. IVT Geo 500 är vassare än sina föregångare på allt. Vi introducerar en helt ny användarupplevelse med touchscreen i färg och inbyggd appstyrning. Värmepumpen är lika intuitiv som din smartphone – och med samma höga designnivå. På insidan ger den nyutvecklade inverterkompressorn en jämn och effektiv värmeproduktion. IVT Geo 500-serien finns i tre olika effektstorlekar ( 2-8, 3-12 & 4-15 kw ) och kan beställas med front i svart Titaniumglas, vitt Titaniumglas samt vit metall. Inbyggd gateway i samtliga modeller för styrning via app i din smartphone. Trådlös rumsgivare ingår till Titaniummodellerna, och finns som tillbehör om du väljer vit metallfront.

IVT PremiumLine HQ – en smartare värmepump.

Med IVT PremiumLine HQ introducerar vi nästa generations värmepumpar. Styrsystemet är förberett med Smartgrid. Det innebär att värmepumpen kan kopplas direkt mot den nordiska elbörsen och själv anpassa så att den jobbar hårdast när elpriset är lägst

IVT PremiumLine HQ är utrustad med flera banbrytande funktioner som ger en lägre energiförbrukning utan att kompromissa med din bekvämlighet. Den patenterade styrningen som reglerar produktionen av varmvatten är ett exempel. IVT PremiumLine HQ har klassisk kompressorteknik och är den enda Svanenmärkta värmepumpen på marknaden.

Värmepumpen är utrustad med dubbla a-klassade cirkulationspumpar. Tillsammans med den effektiva kylkretsen innebär det att du kan spara över 2000 kronor extra varje år jämfört med värmepumpar utan lågenergi-teknik.

IVT Greenline HE – Hög framlednings-temperatur +65 grader

Den höga framledningstemperaturen gör värmepumpen perfekt vid utbyte från exempelvis oljepanna, där elementen är anpassade för högre temperatur. Tack vare a-klassade lågenergicirkulationspumpar och den avancerade styrtekniken sparar vi ytterligare kronor jämfört med en vanlig värmepump.

IVT Greenline HE är vår mest sålda värmepump och en trygg investering. Tekniken är en vidareutveckling av samma plattform som värmt tusentals svenska hem de senaste decennierna. Förutom en driftsäkerhet utöver det vanliga klarar IVT Greenline HE att leverera höga vattentemperaturer till värmesystemet, upp till 65 grader. Det gör värmepumpen extra pålitlig när vintern är som kallast.

IVT AirX 400 – Luft / Vatten för nordiskt klimat

IVT AirX 400 består av en utedel och en innedel. Utedelen finns i flera olika effektstorlekar och innedelen kan du få med eller utan varmvattenberedare för att passa dina behov. Dessutom har du möjligheten att anpassa utseendet efter din inredning. Glasfront i vit eller svart design, eller standardutförande med plåtfront. Vad passar hos dig? Värmepumpens fläkt är varvtalsstyrd så att avfrostningen startar så sent som möjligt, utan att kompromissa med driftsäkerheten. Det innebär att ingen energi går åt till avfrostningen när det är över fem grader varmt ute.

Vi tillhandahåller en helhetslösning för dig som vill installera ny bergvärmepump i Nordmaling. Det innebär att VVS & El-montage samt brunnsborrning ingår.

Vårt arbetsområde är: Vännäs – Vindeln – Nordmaling – Bjurholm – Fredrika – Örträsk

Sjöbergs VVS AB

070-361 43 42